آشنایی با ابزار پخت کیک و شیرینی در کنار علاقه از مهم ترین مسائل اولیه در قنادی هستند که باید به خوبی آن ها را رعایت کنید. برخی از ابزار و لوازم اولیه قنادی عبارتند از:
- سینی فر
- انواع ماسوره و قیف
- ابزار ژله تزریقی
- فوندانت
- هم زن
- پیمانه
- پالت
- کاتر
- ابزار فوندانت
- پایه گردان کیک
- وردنه
- لیسک و فرچه
- کاغذ روغنی
- انواع قالب کیک
- انواع قالب شیرینی
هنر قنادی در سرتاسر جهان همواره شیرینی بخش لحظات شاد و خاطره انگیز بوده است. شغل قنادی را می توانیم به چند بخش شیرینی تر، شیرینی خشک، آبنبات سازی و شکلات سازی تقسیم کرد. قسمت مهم پخت و تزیین کیک و شیرینی به مواد اولیه با کیفیت و همچنین لوازم و ابزار مناسب آن مربوط می شود. یک فروشگاه لوازم قنادی با معرفی کامل محصولات خود محیطی امن و خلاق را برای کاربران فراهم می کند تا در لذت لحظات شیرین آن ها سهیم باشند.